LamaranLamaran

babagan kitababagan kita

Zhejiang Feihu New Energy Technology Co., Ltd.minangka pabrikan profesional lan eksportir sing nggabungake desain, R&D, produksi lan penjualan alat lithium anyar. Teknologi Feihu duwe tanduran modern, produksi lan peralatan uji coba kelas siji, sing jembaré 30.000 meter persegi, jembar konstruksi 20.000 meter persegi. Saiki, ana luwih saka 400 staf, kalebu talenta profesional senior sing unggul, tim organisasi lan pemasaran sing kuat.

logo-1

Produk sing ditampilakeProduk sing ditampilake

warta paling anyarwarta paling anyar

  • What Do You Know About Electric Drill
  • How To Choose Pressure Water Gun
  • Difference Between Lithium Drill 12V And 16.8V
  • In August 2020, our company developed new models of lithium……
  • Apa Sampeyan Ngerti Babagan Bor Listrik

    Bor listrik minangka mesin pengeboran sing nggunakake listrik minangka tenaga. Iki minangka produk konvensional ing alat listrik lan produk alat listrik sing paling dikarepake. Spesifikasi utama latihan listrik yaiku 4, 6, 8, 10, 13, 16, 19, 23, 32, 38, 49mm, lsp. Nomer kasebut nuduhake diameter maksimal ...

  • Cara Pilih Gun Air Tekanan

    Kanthi nambah kepemilikan mobil, rega ngumbah mobil uga saya mundhak. Akeh pamilik mobil enom wis ganti perspektif kanggo milih ngumbah mobil rumah tangga sing murah, cepet, trep, lan ramah lingkungan. Nalika ngumbah mobil ing omah, sampeyan uga kudu duwe mobil ngumbah banyu ...

  • Bedane Bor Lithium 12V Lan 16.8V

    Latihan listrik asring digunakake ing saben dinten. Nalika kudu ngebor bolongan utawa nginstal sekrup ing omah, kita kudu nggunakake latihan listrik. Uga ana bedane latihan listrik. Sing umume yaiku 12 volt lan 16,8 volt. Banjur apa bedane loro kasebut? Apa bedane ...

  • Ing wulan Agustus 2020, perusahaan kita nggawe model lithium anyar ……

    Ing wulan Agustus 2020, perusahaan kita nggawe model alat listrik baterai lithium anyar, gun banyu batere lithium lan trimmer taman batere lithium, lan lulus sertifikasi GS, mbukak dalan kanggo mlebu ing pasar Eropa lan Amerika. Produk kasebut nutupi 12V sing saiki populer ...