Bor listrik batere lithium 12V

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Papan Asal: China
Jeneng: FEIHU
Sumber Daya: adonan lithium
Tipe Bor: bor tanpa sikat tanpa kabel
Tegangan: 12V
Bobot: 1,5KG
Maks. Diameter pengeboran: 0.8-10mm (baja / keramik / kayu)
SERTIFIKAT: CE / GS
Kacepetan Tanpa Beban: 0-350 / 0-1350rpm
Torsi Max (N / m): 19N / m
Pengepakan: BMC
Ngisi daya Wektu: 90MIN
Diameter pengeboran: 0.8-10mm

1. Mesin kanthi switch kecepatan Variabel cocok kanggo macem-macem fungsi
2.Setelan torsi : kanthi torsi 18 + 1, cocok kanggo ngaco, lan kerja pengeboran
3. Sistem sing bisa disetel SPEED, "kacepetan posisi 1" 0-350RPM, "2 ″ Kecepatan posisi 0-1350RPM.
4. Kanthi fungsi Maju lan mbalikke, coba luwih gampang.
5. Bit pengeboran sing bisa diganti
6. Batere lithium sing bisa diisi ulang
7. Kothak warna supaya gampang digawa
8. Mesin cilik, macem-macem fungsi.
9. Bor tanpa kabel iki ndhukung pangowahan maju / mbalikke, pangowahan kacepetan kurang / dhuwur, Chuck tanpa tombol tipe cakar telu Sanou.
10. Paket kalebu karton lan kothak plastik.
11. Telung mode transportasi, darat, segara lan udara, digabungake kanggo ngirim kanthi efisien lan aman.
12. Periode jaminan: setaun
13. Layanan sawise adol: Konsultasi online kanthi manual
14. Gampang digunakake ing papan sing sempit lan diwatesi
15. Cocog kanggo ngebor kayu, plastik logam lan kabeh tugas nyopir sekrup
16. Dibangun kanggo nyilikake lemes pangguna.
17. Chuck 3/8-inch tanpa kunci nyedhiyakake pangowahan sing cepet lan gampang
18. Motor Kuat kanggo 21 Aplikasi Torsi
19. Pemicu kecepatan variabel nyedhiyakake asil paling apik kanggo ngebur lan nyopir
20. Tombol ngunci nyedhiyakake kontrol luwih gampang sajrone digunakake kanthi suwe
22. Lampu LED: kanthi lampu, sampeyan bisa kerja kanthi normal ing wayah wengi.
23. Pembuangan kaping pindho: Nyuda panas sajrone digunakake, disipasi panas sing efisien ora gampang ngobong mesin.
24. Ganti cepet antarane rotasi maju lan mundur.
25: Pangowahan kacepetan tanpa langkah: Pencet kacepetan cepet, cepet. Pencet alon-alon banjur muter alon-alon. Mandheg kanthi otomatis ngeculake tangan sampeyan.
26. Output daya awet kanthi kapasitas gedhe, bukti ledakan proteksi keamanan sing kakehan. Kontrol kacepetan tanpa langkah kontrol cerdas apa wae sing sampeyan karepake.

1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita