Bor listrik baterai 16.8V

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

1

Detail Produk:

Bor listrik baterai 16.8V
Rating pangisi daya: 110V ~ 240V
Voltase input: 50 / 60HZ
Kacepetan tanpa beban : 0-350 / 0-1350 / min
Pencahayaan LED : ya
Peralatan torsi : 18 + 1
Torsi (maksimal): 23-25N.m
Kacepetan saiki: nilai saiki tanpa beban (2.5A ± 10%), nilai kacepetan tanpa beban: (gir kurang 0-400r / min ± 10%, gir dhuwur 0-1350r / min ± 10%)
Frekuensi geter akustik: geter≤1.67m / s2, noise≤84dB (A), kabeh pagelaran apik; (krasa tangan, pangrungon)
Torsi: 1 ~ 18 gir = 0.8 ~ 4.5NM torsi maksimal MAX paling endhek> 24N.M Torsi maksimum MAX paling dhuwur> 16N.M

1 : Casing digawe saka bahan anyar PA6-GF30, sing kuwat lan tahan rontog.
2 : Gigi kasebut nggunakake bahan metalurgi bubuk kekuatan tinggi, sing presisi tinggi, resistensi aus, kurang swara lan umur dawa digunakake.
3 : Motor nggunakake jubin magnetik performa tinggi, tembaga murni 180-200 derajat kawat enamel, sikat karbon tahan aus, lan duwe kaluwihan torsi gedhe, arus kerja sing kurang, tenaga kerja sing dhuwur, lan umur kerja sing dawa.
4 : Chuck bor nggunakake chuck merek baja plastik kanthi konsentrasi sing apik lan kekuatan penguncian sing kuat, lan chuck rada gonjang-ganjing.
5 : Baterai nggunakake sel tenaga tertier 1500MA / 10C murni, lan kapasitas batere luwih saka 80% sawise 300 siklus ngisi daya lan ngeculake. Tingkat debit dhuwur, tenaga produke gedhe, lan umure batere dawa.
6 : Kemasan kasebut dikemas ing kothak cetakan kanthi kekuatan sing apik, sing bisa nglindhungi produk lan tahan nganti tiba.
7 : Saklar kontrol kacepetan nganggo saklar performa tinggi kanthi kontak berlapis perak, sing bisa nahan arus dhuwur lan nyetabilake kacepetan. Iki dilengkapi lampu LED sing disertifikasi lan umure ganti luwih saka 50.000 kali.
8 : Papan proteksi nggunakake tabung MOSS anyar, chip BYD, kanthi overcharge, overdischarge, overcurrent, short circuit, proteksi suhu lan fungsi liyane, kinerja stabil.
9 : Pangisi daya nggunakake arus pangisian daya standar nyata, arus konstan, pangisi daya pangreksan kakehan, stabilitas pengisian, lan proteksi kanggo ngisi daya batere.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita