Bor listrik batere lithium 21V

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Spesifikasi :
Tegangan Rated: 21V
Jam Mlaku: 90min
wektu ngisi daya: 2-3H
Jenis Bor: Bor tanpa kabel
Batere: Baterai lithium
Kapasitas Batere: 1.3Ah-2.0Ah / 10C
RPM: 0-350 / min + 0-1350r / min (2 kacepetan)
kacepetan maksimal: 1350r / menit
Torsi: 1-28N.m
Chuck: 10mm
bobote net: 1,16kg
ukuran produk: 19.3 * 7.6 * 21
warna: abang, abu-abu, oranye

Aplikasi :
Kanggo pawon, kamar turu, ruang makan, kamar mandhi, kebon, bangunan

Dianggo:
1. kencengake sekrup
2. Pangopènan listrik
3. Déwan perabotan
4. Tembok semen panggang
5. Bor kerja

Fitur :
1. Chuck presisi dhuwur
Kacepetan 2.2, desain regulasi (1 kanggo kacepetan kurang, 2 kanggo kacepetan dhuwur)
3. chuck telung rahang, sing tenan, stabil lan awet.
4. Saklar mundur-maju
5. Lampu kerja LED
6.Loro kacepetan

Kaluwihan :
1) Batere kapasitas dhuwur: batere Li-ion 21V, entheng, ora ana efek memori lan ngeculake awake;
2) Torsi Tinggi: Setelan 18 + 1, bisa disetel kanggo macem-macem tuntutan kerja lan entuk asil sing luwih pas;
3) Kacepetan variabel lan mbalikke: ngontrol kacepetan kanthi mencet pemicu lan bisa mbalikke arah puteran;
4) Chuck rilis cepet: chuck tanpa kunci, kompak lan tahan lama nggawe perubahan gampang lan cepet;
5) Ngisi daya cepet: mung udakara 2 jam, kanggo ngirit wektu lan energi luwih akeh.
6) Mesin iki dilengkapi struktur kompak, stabil, gampang dioperasikake lan trep kanggo didandani
7) Motor tanpa sikat: volume cilik, Nyuda suhu operasi kanthi efektif lan nambah daya tahan. Luwih kuat, luwih akeh wektu mlaku lan luwih kompak
8) Sealed Switch: distribusi daya parabola kanggo kontrol sing gedhe. Lan Sajrone ngebur, akeh bledug sing digawe, bisa kanthi efektif nyegah bledug menyang motor
9) Kabeh gir logam: kanggo nambah daya tahan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita