Babagan Kita

1 (1)

Zhejiang Feihu New Energy Technology Co., Ltd. minangka pabrikan profesional lan eksportir sing nggabungake desain, R&D, produksi lan penjualan alat lithium anyar. Teknologi Feihu duwe tanduran modern, produksi lan peralatan uji coba kelas siji, sing jembaré 30.000 meter persegi, jembar konstruksi 20.000 meter persegi. Saiki, ana luwih saka 400 staf, kalebu talenta profesional senior sing unggul, tim organisasi lan pemasaran sing kuat

Produk kami nutupi latihan listrik 12 / 16.8v / 21V, kunci dampak 21V, gunting 21V, trimmer taman Mini, gun pembersih tekanan tinggi lan produk anyar liyane. Produk wis lulus sertifikat CE & GS, lan Teknologi Feihu uga lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015. Saka pamriksan bahan baku lan komponen menyang inspeksi keamanan sadurunge produk sing ditinggalake pabrik, kabeh proses kasebut dikontrol ketat dening teknisi profesional kanggo njamin kualitas produk kelas kapisan

Pabrik kami dununge ing kutha Jinhua, cedhak plabuhan ningbo lan Shanghai, transportasi sing trep kanggo dikirim lan dikunjungi. Jaringan penjualan kalebu luwih saka 60 negara lan wilayah ing saindenging jagad, kayata Asia Tenggara, Asia Kidul, Timur Tengah lan liya-liyane. Jaminan kualitas lan kepuasan pelanggan minangka prioritas perusahaan Teknologi Feihu.

Kita duwe seri manajemen proses kontrol kualitas lan ruang laboratorium, luwih saka 20 set peralatan uji coba kanggo mesthekake kabeh produk kanthi kualitas sadurunge dikirim. Teknologi Feihu adhedhasar kapercayan sing apik, pasokan barang sing cukup, layanan purna jual sing sampurna kaya konsep kasebut, lan entuk pujian saka para pedagang ing endi wae

Ngundang sampeyan kanthi tulus kanggo ngunjungi lan mriksa manufaktur produk, kontrol kualitas lan kapasitas pabrik. 

Sertifikat

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)