Wrench Impact Tanpa Kabel

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kunci kawat tanpa kabel Feihu minangka alat listrik sing digunakake kanggo ngeculake utawa ngencengi kacang-kacangan lug, baut gedhe, lan pengikat beku utawa karat. Nyedhiyakake torsi rotasi sing dhuwur banget sing ora bisa diwenehake driver listrik biasa. Bisa digunakake ing pirang-pirang industri, kayata perbaikan otomotif, perawatan alat berat, perakitan produk, proyek konstruksi utama, lan conto liyane sing dibutuhake output torsi sing dhuwur.

Kunci kunci dampak tanpa kabel Feihu bisa digunakake kanthi mekanisme hammering internal sing mindhah energi kinetik menyang poros output. Ing ngisor iki minangka rincian babagan:

Sumber Daya: batere lithium
Tegangan: 21V
Kapasitas Batere: 2000mAh
Ngisi daya Wektu: 2 jam
Kacepetan: 0-2000 RPM
Torsi Max: 320 Nm / 2830 in-lbs
Ukuran Chuck: 14-28 mm
Kemasan: kothak plastik
Bobot: 1660g

1. Kompak lan Kuat: Dilengkapi karo motor sing kuat, kunci pas dampak 21V iki menehi torsi maksimal 320 Nm lan kecepatan maksimum 2000 RPM, ngidini sampeyan ngencengi utawa ngeculake macem-macem kacang lan baut kanthi gampang.

2. Cepet-cepet Variabel: Kanthi pemicu kacepetan variabel, sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol kacepetan kunci pas. Yen luwih cepet sampeyan nyebabake pemicu, luwih cepet kacepetan kunci pas. Sawise ngeculake pemicu, alat kasebut bakal langsung mandheg, dadi luwih aman nalika digunakake.

3. Indikator Daya lan lampu LED: Baterai Li-ion 21V 2000mAh sing bisa diisi ulang ngidini alat kasebut bisa digunakake luwih dawa. Indikator daya nuduhake sepira kekuwatan sing digunakake lan ngelingake sampeyan supaya bisa ngisi wektu. Kanthi cahya LED, sampeyan malah bisa kerja ing peteng lan ndeleng wilayah kerjane kanthi cetha.

4. Desain Tugas abot lan Ergonomis: Kanthi bahan baja paduan sing berkualitas tinggi, bisa nambah umur layanan alat iki. Gagang cetakan karet kanthi desain ergonomis nyedhiyakake kenyamanan maksimal lan kurang geter.

Kunci pengaruh sing ora nganggo kabel Feihu, pilihan sing cocog kanggo sampeyan, gaweyan gampang lan gampang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk