• Cordless Scissor

    Gunting Tanpa kabel

    Spesifikasi: 1. Tegangan Dinilai: 21V 2. Kapasitas baterai: 2000mAh 3. Maksimum nglereni diameter: 30mm 4. Saklar diameter motong: 25mm / 31mm Aplikasi: Cabang, Vines, floret Kauntungan utama: 1. Kapasitas R&D sing kuwat kanggo alat lithium 2. Bisa nggawe OEM lan disesuaikan miturut conto lan paket 3. Sertifikat lengkap nyedhiyakake kapasitas produksi 4,50000 unit saben wulan Pasar utama: USA, Eropa, Australia, Asia, Afrika Gampang banget ngethok cabang, floret ing kebon utawa peternakan, nyimpen fisi .. .