• Lawn mower

    Mesin pemotong rumput

    Iki minangka salah sawijining produk anyar, sing dirancang dening profesional R&D profesional. Kita wis nggarap trimmer iki wiwit taun kepungkur, saiki pungkasane metu product Produk iki laris ing AS, Euro, Jepang, pasar Korea Selatan, Umume wong ing omah duwe kebon lan kebon dhewe-dhewe, sing nuwuhake tuntutan trimmer kanggo pekarangan lan kerja kebon. Trim suket tanpa kabel wis dirancang lan diproduksi kanthi standar katergantungan, gampang operasi, lan keamanan operator. Pr ...
  • Lawn Mower 02

    Mesin Pemotong Rumput 02

    Brush Cutter and Strimmer Cocog kanggo nglereni kebon, uga gaweyan kanggo brambles lan sikat sing kandel Dirancang kanggo pangguna profesional lan omah, luwih becik kanggo njaga area sing amba lan cilik, ngethok sikat sing tebal, motong rumput lan suket ing sekitar wit lan njaga kebon tetep rapi. Jeneng Produk Bahan Pemangkas Rumput Gaslion Bahan Baja Stainless & Aluminium & Berat ABS 8/9 KGS Kapasitas tangki bahan bakar 1200ml Ukuran Paket Mesin 1Pcs / Kothak warna, Poros 1 Pcs / CTN ...
  • Lawn Mower 03

    Mesin Pemotong Rumput 03

    FEIHU Desain anyar GRASS TRIMMER / BRUSH CUTTER nggabungake siji batere modul daya 12V kanggo ngirim tenaga & kinerja 12V. Kanthi kemampuan kanggo ngalih kanthi cepet ing antarane tripping & ujung roda roda ing desain 2-in-1 iki bisa menehi asil sing profesional. Ora kaya trimmer konvensional, FEIHU duwe mekanisme feed line inovatif sing menehi feed 1/4 ″ Baris Cepet ing klik tombol. Ora rame utawa ngenteni solusi feed otomatis. Kanthi macem-macem cara kanggo nyetel ...