• Cordless Impact Wrench

    Wrench Impact Tanpa Kabel

    Kunci kawat tanpa kabel Feihu minangka alat listrik sing digunakake kanggo ngeculake utawa ngencengi kacang-kacangan lug, baut gedhe, lan pengikat beku utawa karat. Nyedhiyakake torsi rotasi sing dhuwur banget sing ora bisa diwenehake driver listrik biasa. Bisa digunakake ing pirang-pirang industri, kayata perbaikan otomotif, perawatan alat berat, perakitan produk, proyek konstruksi utama, lan conto liyane sing dibutuhake output torsi sing dhuwur. Kunci kunci dampak tanpa kabel Feihu bisa digunakake kanthi mekanisme hammering internal ...