Warta

  • What Do You Know About Electric Drill

    Apa Sampeyan Ngerti Babagan Bor Listrik

    Bor listrik minangka mesin pengeboran sing nggunakake listrik minangka tenaga. Iki minangka produk konvensional ing alat listrik lan produk alat listrik sing paling dikarepake. Spesifikasi utama latihan listrik yaiku 4, 6, 8, 10, 13, 16, 19, 23, 32, 38, 49mm, lsp. Nomer kasebut nuduhake diameter maksimal ...
    Waca liyane
  • How To Choose Pressure Water Gun

    Cara Pilih Gun Air Tekanan

    Kanthi nambah kepemilikan mobil, rega ngumbah mobil uga saya mundhak. Akeh pamilik mobil enom wis ganti perspektif kanggo milih ngumbah mobil rumah tangga sing murah, cepet, trep, lan ramah lingkungan. Nalika ngumbah mobil ing omah, sampeyan uga kudu duwe mobil ngumbah banyu ...
    Waca liyane
  • Difference Between Lithium Drill 12V And 16.8V

    Bedane Bor Lithium 12V Lan 16.8V

    Latihan listrik asring digunakake ing saben dinten. Nalika kudu ngebor bolongan utawa nginstal sekrup ing omah, kita kudu nggunakake latihan listrik. Uga ana bedane latihan listrik. Sing umume yaiku 12 volt lan 16,8 volt. Banjur apa bedane loro kasebut? Apa bedane ...
    Waca liyane
  • In August 2020, our company developed new models of lithium……

    Ing wulan Agustus 2020, perusahaan kita nggawe model lithium anyar ……

    Ing wulan Agustus 2020, perusahaan kita nggawe model alat listrik baterai lithium anyar, gun banyu batere lithium lan trimmer taman batere lithium, lan lulus sertifikasi GS, mbukak dalan kanggo mlebu ing pasar Eropa lan Amerika. Produk kasebut nutupi 12V sing saiki populer ...
    Waca liyane