Bedane Bor Lithium 12V Lan 16.8V

Latihan listrik asring digunakake ing saben dinten. Nalika kudu ngebor bolongan utawa nginstal sekrup ing omah, kita kudu nggunakake latihan listrik. Uga ana bedane latihan listrik. Sing umume yaiku 12 volt lan 16,8 volt. Banjur apa bedane loro kasebut?

1 (1)

Apa bedane latihan listrik 12V lan 16.8V?
1.Beda paling gedhe ing antarane latihan listrik tangan loro yaiku voltase, amarga voltase siji 12 volt, lan liyane 16,8 volt, sing bisa dibedakake kanthi langsung, lan bakal ana tampilan sing jelas ing paket kasebut.

2. Kacepetan beda. Nalika mlaku kanthi voltase sing beda, bakal nyebabake kecepatan sing beda. Yen dibandhingake, bor listrik 16,8 volt bakal duwe kecepatan sing cukup gedhe.

3. Kapasitas batere beda. Amarga voltase sing beda, mula sampeyan kudu milih motor sing beda lan ngonfigurasi kapasitas elektronik sing beda. Voltase saya dhuwur, kapasitas elektronik saya dhuwur.

1 (2)

Klasifikasi Latihan Listrik
1. Dibagi miturut tujuane, ana sekrup utawa sekrup sing kasedhiya dhewe, lan pilihan latihan listrik uga beda, ana sing luwih cocog kanggo bahan pengeboran logam, lan sawetara uga cocog kanggo bahan kayu.

2. Dibagi miturut voltase batere, sing luwih umum digunakake yaiku 12 volt, ana 16,8 volt, lan 21 volt.

3. Dibagi miturut klasifikasi batere, siji yaiku baterai lithium, lan liyane yaiku baterai nikel-kromium. Tilas luwih populer amarga luwih portebel lan kurang rugi, nanging pilih batere nikel-kromium rega bor tangan listrik bakal larang.


Wektu kiriman: Sep-15-2020