Ing wulan Agustus 2020, perusahaan kita nggawe model lithium anyar ……

Ing wulan Agustus 2020, perusahaan kita nggawe model alat listrik baterai lithium anyar, gun banyu batere lithium lan trimmer taman batere lithium, lan lulus sertifikasi GS, mbukak dalan kanggo mlebu ing pasar Eropa lan Amerika. Produk kasebut kalebu seri 12V / 16.8V lan 21V sing saiki populer.

Ing wulan Oktober 2020, direncanakake ngluncurake alat alat baterai lithium liyane, kayata gunting baterai lithium, kunci baterai lithium, lan liya-liyane, kanggo luwih ningkatake seri alat baterai lithium.


Wektu kiriman: Sep-02-2020