Apa Sampeyan Ngerti Babagan Bor Listrik

Bor listrik minangka mesin pengeboran sing nggunakake listrik minangka tenaga. Iki minangka produk konvensional ing alat listrik lan produk alat listrik sing paling dikarepake.

1

Spesifikasi utama latihan listrik yaiku 4, 6, 8, 10, 13, 16, 19, 23, 32, 38, 49mm, lsp. Nomer kasebut nuduhake diameter maksimal bit bor sing dilatih ing baja kanthi kekuatan tarik 390N / mm2. Dhiameter pengeboran maksimum logam non-ferrous, plastik lan bahan liyane bisa 30-50% luwih gedhe tinimbang spesifikasi asli.

Klasifikasi & Beda

Latihan listrik bisa dipérang dadi 3 kategori: latihan tangan listrik, latihan dampak, lan latihan palu.

1. Bor listrik tangan:Tenaga paling cilik, lan ruang lingkup panggunaan diwatesi kanggo ngebor kayu lan uga obeng listrik. Sawetara latihan listrik tangan bisa diganti dadi alat khusus miturut tujuane. Ana akeh fungsi lan model.
2. Pengeboran pengaruh:Mekanisme pengaruhe pengaruhe pengaruhe duwe rong jinis: jinis untu segawon lan jinis bal. Pengeboran pengaruh jinis bola digawe saka piring sing bisa dipindhah, piring tetep, bal waja lan sapanunggalane. Plat obah disambungake menyang poros utama kanthi utas, lan duwe 12 bal waja; piring tetep dipasang ing casing kanthi pin lan duwe 4 bal baja. Ing tumindak tikaman, 12 bal waja muter ing sadawane 4 waja. Bit bor karbida semen ngasilake gerakan pengaruh puteran, sing bisa ngebor bolongan ing bahan rapuh kayata bata, blok, lan beton. Copot kuku, gawe piring tetep lan piring pengikut kanggo muter tanpa kena pengaruh, lan bisa digunakake minangka bor listrik biasa.
3. Bor palu (palu listrik): Bisa ngebor bolongan ing macem-macem bahan hard lan nggunakake paling jembar.

Regane telung jinis latihan listrik iki disusun saka regane nganti dhuwur, lan fungsine mundhak manut. Pilihan kasebut kudu dikombinasikake karo ukuran lan persyaratane masing-masing.

Bedane bor listrik, bor dampak, bor palu lan pick listrik.
Bor tangan listrik mung gumantung ing motor kanggo nyopir gir transmisi kanggo nambah kekuwatan bit bor, saengga bit bor bisa digeser liwat logam, kayu lan bahan liyane.
Nalika latihan borot digunakake, ana rong cara kanggo nyetel tombol ing chuck bor, bor sing bisa disetel lan bor efek. Nanging latihan pengeboran nggunakake gir ing poros njero kanggo mlumpat kanggo nggayuh pengaruh, lan gaya pengaruhe luwih sithik tinimbang palu listrik. Uga bisa ngebor beton bertulang, nanging efeke ora apik.
Bor palu (palu listrik) beda. Dheweke nggunakake motor ngisor kanggo nyopir rong set struktur roda gigi. Siji set nyadari pengeboran lan liyane nyetel piston, sing kaya stroke hidrolik mesin, sing ngasilake kekuatan pengaruh sing kuat. efek Kekuwatan bisa mbelah watu lan mbagi emas.
Pilihan listrik yaiku supaya motor nyetir gundukan ayunan supaya bisa mlaku ing mode bouncing, saengga pick kasebut duwe efek gouge lemah. Pompa pompa hidrolik nggunakake tekanan gas sing ditransfer dening kompresor udara kanggo ngusung palu pompa ing listrik kanggo mumbul lan mundur, mula ngasilake efek pahat pick sing nggegirisi lemah, nanging pick listrik mung pahat lan endhas pick ora muter.

Secara umum, latihan listrik mung bisa ngebur, lan latihan perkusi uga bisa nyebabake efek hammering. Bor palu bisa ngebor lan palu sing luwih dhuwur, dene pick listrik mung kanggo palu lan ora bisa ngebor.


Wektu kiriman: Sep-15-2020