• Lithium Water Gun

    Lithium Water Gun

    Detail Produk: 1). Spesifikasi Kunci: Nomer Model: FH-9005 Ukuran Gun: 345 * 225 * 75mm Ukuran kothak warna: 490 * 300 * 140mm Bobot: 3.5kg Bahan: ABS + TPE + Garansi Logam: Fitur Setahun: Pola Semprot Variabel / Genggaman Lunak / Maksimum meksa tanpa kabel / Dhuwur. suhu: 60 ℃ Maks. tingkat aliran: Baterai 3.96GPM: Batere baterei baterai lithium 2000 mAh: Wektu kerja 30 menit Maks. tekanan kerja: Voltase batere 15bar: 16.8V / 21V Kacepetan Output: 4500/4700 (r / min) Kontainer 20ft GP: 1700 Set 40ft GP c ...
  • Cordless Impact Wrench

    Wrench Impact Tanpa Kabel

    Kunci kawat tanpa kabel Feihu minangka alat listrik sing digunakake kanggo ngeculake utawa ngencengi kacang-kacangan lug, baut gedhe, lan pengikat beku utawa karat. Nyedhiyakake torsi rotasi sing dhuwur banget sing ora bisa diwenehake driver listrik biasa. Bisa digunakake ing pirang-pirang industri, kayata perbaikan otomotif, perawatan alat berat, perakitan produk, proyek konstruksi utama, lan conto liyane sing dibutuhake output torsi sing dhuwur. Kunci kunci dampak tanpa kabel Feihu bisa digunakake kanthi mekanisme hammering internal ...
  • Cordless Scissor

    Gunting Tanpa kabel

    Spesifikasi: 1. Tegangan Dinilai: 21V 2. Kapasitas baterai: 2000mAh 3. Maksimum nglereni diameter: 30mm 4. Saklar diameter motong: 25mm / 31mm Aplikasi: Cabang, Vines, floret Kauntungan utama: 1. Kapasitas R&D sing kuwat kanggo alat lithium 2. Bisa nggawe OEM lan disesuaikan miturut conto lan paket 3. Sertifikat lengkap nyedhiyakake kapasitas produksi 4,50000 unit saben wulan Pasar utama: USA, Eropa, Australia, Asia, Afrika Gampang banget ngethok cabang, floret ing kebon utawa peternakan, nyimpen fisi .. .
  • 12V Lithium battery power drill

    Bor listrik batere lithium 12V

    Papan Asal: Jeneng Cina Jeneng: FEIHU Sumber Daya: adonan lithium Tipe Bor: bor tanpa sikat tanpa kabel Voltase: 12V Bobot: 1.5KG Maks. Diameter Pengeboran: 0.8-10mm (baja / keramik / kayu) SERTIFIKAT: CE / GS Kacepetan Tanpa Beban: 0-350 / 0-1350rpm Torsi Max (N / m): 19N / m Pengepakan: Waktu Pengisian BMC: 90MIN diameter pengeboran : 0.8-10mm 1.Mesin kanthi switch kecepatan Variabel cocok kanggo macem-macem tujuan kerja 2.Setelan torsi : kanthi torsi 18 + 1, cocok kanggo ngaco, lan ngebur kerja 3.DEBLE SPE ...
  • 16.8V Lithium battery power drill

    Bor listrik baterai 16.8V

    Detail Produk: Bor listrik baterai Lithium 16.8V Rating pengisi daya: 110V ~ 240V Voltase input : 50 / 60HZ Kecepatan tanpa beban : 0-350 / 0-1350 / min Lampu LED : ya gir Torsi : 18 + 1 Torsi (maksimum): 23-25N.m Kacepetan saiki: nilai saiki tanpa beban (2.5A ± 10%), nilai kacepetan tanpa beban: (gir kurang 0-400r / min ± 10%, gir dhuwur 0-1350r / min ± 10%) Frekuensi geter akustik: geter≤1.67m / s2, noise≤84dB (A), kabeh pagelaran apik; (koyo tangan, pangrungon) Torsi: 1 ~ 18 gir = 0.8 ~ 4.5NM Maksimum endhek MAX ...
  • 21V Lithium battery power drill

    Bor listrik batere lithium 21V

    Spesifikasi: Voltase Rated: 21V Mlaku: 90min wektu ngisi daya: 2-3H Tipe Bor: Baterai bor tanpa kabel: Kapasitas Baterai baterai lithium: 1.3Ah-2.0Ah / 10C RPM: 0-350 / min + 0-1350r / min (2 kacepetan) kacepetan max: 1350r / min Torsi: 1-28N.m Chuck: 10mm bobot bersih: 1,16kg ukuran produk: 19.3 * 7.6 * 21 warna: abang, abu-abu, oranye Aplikasi : Kanggo pawon, kamar turu, ruang makan, kamar mandhi , kebon, bangunan Dianggo: 1. ngencengi sekrup 2. Pangopènan listrik 3. Déwan perabotan 4.Drill ...
  • Tools Set

    Alat Set

    1PC obeng poros 3PC Bor Masonry: 5-6-8 1PC Level Spirit: 9 ″ Bor PC 3PC: 5-6-8 1PC Box Hardware (60PC) 1PC Pita Tape: 3m 1PC Blok cetakan Blow 1PC Bit ADA 1PC Bor bor 9PC 25mm Bit: SL3-4-5, PH1-2-3, PZ1-2-3 1PC Gagang 9PC 1/4 ″ Soket: ...
  • Lawn mower

    Mesin pemotong rumput

    Iki minangka salah sawijining produk anyar, sing dirancang dening profesional R&D profesional. Kita wis nggarap trimmer iki wiwit taun kepungkur, saiki pungkasane metu product Produk iki laris ing AS, Euro, Jepang, pasar Korea Selatan, Umume wong ing omah duwe kebon lan kebon dhewe-dhewe, sing nuwuhake tuntutan trimmer kanggo pekarangan lan kerja kebon. Trim suket tanpa kabel wis dirancang lan diproduksi kanthi standar katergantungan, gampang operasi, lan keamanan operator. Pr ...
  • Lawn Mower 02

    Mesin Pemotong Rumput 02

    Brush Cutter and Strimmer Cocog kanggo nglereni kebon, uga gaweyan kanggo brambles lan sikat sing kandel Dirancang kanggo pangguna profesional lan omah, luwih becik kanggo njaga area sing amba lan cilik, ngethok sikat sing tebal, motong rumput lan suket ing sekitar wit lan njaga kebon tetep rapi. Jeneng Produk Bahan Pemangkas Rumput Gaslion Bahan Baja Stainless & Aluminium & Berat ABS 8/9 KGS Kapasitas tangki bahan bakar 1200ml Ukuran Paket Mesin 1Pcs / Kothak warna, Poros 1 Pcs / CTN ...
  • Lawn Mower 03

    Mesin Pemotong Rumput 03

    FEIHU Desain anyar GRASS TRIMMER / BRUSH CUTTER nggabungake siji batere modul daya 12V kanggo ngirim tenaga & kinerja 12V. Kanthi kemampuan kanggo ngalih kanthi cepet ing antarane tripping & ujung roda roda ing desain 2-in-1 iki bisa menehi asil sing profesional. Ora kaya trimmer konvensional, FEIHU duwe mekanisme feed line inovatif sing menehi feed 1/4 ″ Baris Cepet ing klik tombol. Ora rame utawa ngenteni solusi feed otomatis. Kanthi macem-macem cara kanggo nyetel ...